NIEUW: “Workshop Licht”

NIEUW: “Workshop Licht”

De Fotobond afdeling Twente organiseert in het voorjaar 2018 een workshop met als onderwerp Licht. Deze workshop is bedoeld voor de beginnende fotograaf/fotografe aan gesloten bij een van de fotoclubs die vallen onder de afdeling Twente van de Fotobond.

De workshop zal drie avonden in beslag nemen ( 20.00 uur tot 22.00 uur) en zal worden gehouden in Fotogalerie Objectief, Walstraat 33, 7511GE Enschede op de maandagavonden , 15, 22 en 26 februari 2018. Op de eerste avond zal worden ingegaan over welke lichtbronnen er zijn, positie lichtbron/fotograaf, invloed van instellingen camera op belichting foto enz. enz. Tevens zal een opdracht worden meegegeven voor de volgende avond. De tweede avond zal het gebruik van flitsers (opzet, studio) worden besproken met praktische voorbeelden. De derde avond zal uit een praktisch gedeelte bestaan .


Samenvatting:

Voor wie:
een beginnende fotograaf/fotografe
Kosten: GEEN, voor koffie en thee wordt € 1,00 gerekend.
Aantal personen: 10 personen (vol=vol, volgorde van aanmelding is leidend)
Opgeven bij: secretaris Afdeling Twente (Herman Nijhuis), via het contactformulier
onder vermelding van: aanmelding “Workshop Licht”
Sluiting aanmelding: donderdag 1 februari 20.00 uur

Reageren is niet mogelijk.