Lezing / Voordracht: “Beroemde foto’s”

Lezing / Voordracht: “Beroemde foto’s”

Op dinsdag 6 februari zal Teresa Lidia Kwiecień, fotohistorica,
een voordracht houden met als titel : Beroemde foto’s

Zij neemt je mee op een bijzondere verkenning van het medium fotografie. In chronologische volgorde zal een aantal beroemde en spraakmakende foto’s uitgebreid besproken worden. Zo krijgt iedere foto zijn eigen verhaal, functie en betekenis.

Na de lezing gaan we met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Waarbij we ervan uitgaan dat samen bespreken en analyseren van fotobeelden bijdraagt aan het ontwikkelen van een bewuste en kritische blik op het medium fotografie.

Klik hier voor meer informatie en opgave:

http://www.fotobondafdelingtwente.nl/voordracht-beroemde-fotos/

Reageren is niet mogelijk.