19 t/m 21 mei FotoTip uitje “KunstenLandschap” gem. Lonneker / Enschede

19 t/m 21 mei FotoTip uitje “KunstenLandschap” gem. Lonneker / Enschede

KunstenLandschap op 19, 20 en 21 mei

Dit kunstevenement is dit jaar een driedaagse expositie in het fraaie landschap rond Lonneker (gem. Enschede) en is verbonden met het culturele hart van Enschede: de Roombeek. Dit jaar strekt KunstenLandschap zich naar Vliegveld Twente. Onderweg kan men volop genieten van het fraaie Twentse coulisselandschap, maar ook van verrassende kunstwerken, installaties en performances.

De organisatie streeft er naar beeldend werk vanuit verschillende invalshoeken te tonen met de nadruk op kunst in het landschap, ook dit jaar weer met werk van veel verschillende kunstenaars. De route is elk jaar anders en kan te voet of per fiets worden afgelegd. Sommige delen zijn ongeschikt voor uw automobiel. Afhankelijk van uw tempo kunt u één of twee dagen hiermee doorbrengen, maar nu over drie dagen verspreid. In het dorp, onderweg en in de Roombeek zijn voldoende horecavoorzieningen.

Reageren is niet mogelijk.