Expositie Hessel Bosch Performance Factory Enschede

Expositie Hessel Bosch Performance Factory Enschede

De geur van het verval

Fotograaf Hessel Bosch houdt van de rauwe schoonheid van vervallen fabrieksgebouwen. Sinds deze week hangen zijn foto’s in de Performance Factory in Enschede, op 21 juni is deze fototentoonstelling door koningin Máxima geopend.

Urban Exploring is een onderwerp dat binnen de fotografie steeds populairder aan het worden is. Bij Urban Exploring (ook wel Urbex of Urban genoemd) gaan fotografen op zoek naar bijzonder, vaak bouwvallige, locaties die je kunt vinden in en om steden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.