FOTOEXPO 3-10 t/m 10-11 Jelle Pieter de Boer in fotogalerie Objectief

FOTOEXPO 3-10 t/m 10-11 Jelle Pieter de Boer in fotogalerie Objectief

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met het werk van Jelle Pieter de Boer. De tentoonstelling is te zien van 3 oktober t/m 10 november 2018. De opening van de tentoonstelling, die zal worden verricht door Gea Schenk, zal plaatsvinden op zondag 30 september 2018 om 16:00 uur. U bent van harte welkom.

Jelle Pieter de Boer (1980) is een Nederlandse portret- en documentaire fotograaf. Zijn doorbraakserie “Ida”, over de in Polen geboren vioolvirtuoos Ida Haendel, heeft brede aandacht gekregen, waaronder de hoogste onderscheiding van de Fotobond; de Bondsmeesterklasse. De serie is daarnaast te zien geweest in het Nederlandse Fotomuseum en het Groninger Forum. Ook is het gepubliceerd in de NRC, naast tal van andere publicaties.


IDA

Als wonderkind begon Ida Haendel viool te spelen toen ze drie jaar oud was en heeft ze bijna 85 jaar lang voor publiek over de hele wereld gespeeld. Alom beschouwd als een van de grootste violisten van haar tijd, kan Ida sinds een aantal jaren het podium niet langer betreden, maar nog altijd spreekt zij tot de verbeelding. Deze serie is gemaakt over een periode van zes jaar en documenteert het dagelijks leven van een buitengewone vrouw.


REINES

Met zijn nieuwste serie, “Reines” (Queens), is Jelle Pieter op zoek gegaan naar de theatrale wereld van dragqueens, een wereld die vaak verkeerd wordt begrepen.


INFORMATIE


openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 12:30 tot 17:00
Walstraat 33 | 7511 GE  Enschede | T 053 4322507
www.fotogalerie-objektief.nl | nieuwsbrief@fotogalerie-objektief.nl


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.