De uitslag FotoRegionaal 2019

De uitslag FotoRegionaal 2019


Klik hier: De 10 genomineerden voor Foto Nationaal 2019

Op dinsdagavond 12 maart j.l. werden de ingezonden series  ‘FotoRegionaal 2019’  door de juryleden besproken. Met liefst 63 inzendingen was er veel te zien en moest de jury behoorlijk doorpraten om alle series te bespreken. Het bleek niet mee te vallen om een echte serie te maken van 5 foto’s.
Vaak bleken er 1 of 2 foto’s niet goed bij de rest te passen, of waren er te veel foto’s die sterk op elkaar leken en geen meerwaarde boden. Ook waren er foto’s die afzonderlijk heel goed waren, maar die elkaar niet versterkten en zo geen serie vormden.
Uiteindelijk bleven er 10 series over die naar het oordeel van de jury boven de rest uitstaken. De inzenders daarvan worden genomineerd om deel te nemen aan Foto Nationaal, de landelijke salon waarvoor 13 series van 5 foto’s worden geselecteerd.


1E PRIJS
Wil Seising van FC De Zoeker Enschede

2E PRIJS
Walter Rijk  van FC Twente, Enschede

3E PRIJS
Marianne Assink – FC Borne

  • Willem van Leussen, Individueel lid van de Fotobond
  • Ben Lensink van FG Haaksbergen
  • Mieke Janssen van FC De Zoeker Enschede
  • Henk Snuverink van FC De Zoeker Enschede
  • Herman Tideman van FC De Zoeker Enschede
  • Karin Evers van FG Borne
  • Ben Kerver van FG Haaksbergen

De fotografen van deze 10 series worden door de Fotobond afdeling Twente
genomineerd voor Foto Nationaal 2019.


Namens de Fotobond afdeling Twente,
Herman Nijhuis en Edith Howard

Reageren is niet mogelijk.
X