NIEUW: Fotoclub Stroink

NIEUW: Fotoclub Stroink

Wij verwelkomen f.c. Stroink uit Enschede, zij zijn per 01-01-2010 lid van de Fotobond en krijgen het clubnummer 0538 toegewezen. Wij als afdeling Twente zijn blij met de nieuwe aanmelding. De leden FC Stroink kunnen en mogen ook gebruik maken van alle faciliteiten die de Afdeling Twente bied, o.a. deelname aan cursussen, lezingen, workshops en wedstrijden. Ook krijgen ze toegang tot alle landelijke wedstrijden en krijgen de leden het kwartaalbulletin ‘In Beeld’ toegestuurd, enz.

Fotoclub Stroink is opgericht 15 april 2012 in Enschede. Op dit moment telt de club zo’n 20 leden. Elke laatste maandag van de maand is er een bijeenkomst in het Stroinkshuis, waar de leden door middel van het bespreken van de maandopdrachten, workshops of lezingen elkaar helpen om beter te kunnen fotograferen.


Contact adres: Het Stroink 64, 7542GT Enschede
Mailadres: bestuur@fotoclubstroink.nl
Website: https://fotoclubstroink.nl


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X