Cursus “Jureren voor clubs”

Cursus “Jureren voor clubs”

Hallo allemaal, 

Afgelopen jaar heeft de Afdeling Twente de cursus “Jureren voor clubs” georganiseerd. Deze cursus is opgezet door de Fotobond en bestond uit drie dagdelen, waarop werd ingegaan hoe te jureren binnen clubs. Uit reacties is gebleken, dat deze cursus als positief is ervaren.Omdat het aantal van maximum 10 leden al snel was gehaald en dus potentiele deelnemers afvielen willen we deze cursus herhalen. Echter is gebleken, dat de deelnemers vonden, dat gezien de lesstof 4 lessen beter zou zijn geweest.
Dat willen we dan voor deze cursus ook doen: 4 dagdelen. Omdat we met deze cursus het jureren binnen de clubs willen bevorderen, willen we het aantal van maximaal 10 deelnemers zo veel mogelijk over de clubs verdelen.

Dus bij voldoende deelname geen 4 of 5 deelnemers van een club,
maar een of twee leden van dezelfde club. 

* Bij voorkeur kun je je opgeven via jullie eigen fotoclub secretaris

Wij horen graag van jullie. 
Namens het Bestuur Afdeling Twente,
Herman Nijhuis, secretaris.


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X