Foto met een verhaal (3)

Foto met een verhaal (3)

Terugblik op kampioenschap 2010

Het is alweer 10 jaar geleden. Een serie (foto) met nostalgie en goede gevoelens.
Op zaterdag 1 mei 2010 vertrok FC Twente naar Breda om de volgende dag de beslissende wedstrijd tegen NAC te spelen. Op de A1 bij afslag 28 Rijssen-Goor werd de spelersbus opgewacht door duizenden FC Twente supporters. De A1 was aan beide kanten voor een half uurtje volledig geblokkeerd. Supporters hadden fakkels en vuurwerk meegenomen om de spelers uit te zwaaien. De volgende dag zondag 2 mei kwam FC Twente in een Engelse bus terug met de kampioensschaal.

fotoverhaal Henk Snuverink, fotoclub De Zoeker Enschede


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X