Foto v/d maand: juli ’20

Foto v/d maand: juli ’20

foto v/d maand juli ’20 @ Ali de Leeuw (fc De Zoeker, Enschede)

Deze maand een inzending van Fotoclub De Zoeker uit Enschede. Door de Corona is er bij de fotoclub geen maandelijkse bijeenkomsten. De ruimte is te klein. Om toch met de fotografie bezig te zijn, doen bijna alle leden mee aan opdrachten op een besloten Facebook pagina. Twee keer per maand een ander thema. Elk deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen en vijf foto(‘s) een likes geven. Dit keer hadden 15 deelnemers 38 foto’s ingestuurd.

Dit was het thema “FOOD”. Deze winnende foto van Ali ‘Zeugend Kalf’ kreeg 10 likes.

2e foto v/d maand juli ’20 @ Luuk Voslamber (fc De Zoeker, Enschede)

Tweede thema van de maand: “SILHOUET”. Deze winnende foto van Luuk ‘Straat beeld in Enschede’ kreeg 8 likes. Bij een silhouetfoto zie je geen details meer van het onderwerp. Het is één zwart (of grijs) vlak waarbij alleen de omtrek duidelijk zichtbaar is. Met een silhouet breng je een bepaalde spanning in de foto, juist omdat de details van het onderwerp ontbreken.

Klik op de link website, FC De ZOEKER ENSCHEDE


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X