Jury Beoordeling FotoRegionaal 2020

Jury Beoordeling FotoRegionaal 2020

Foto Regionaal 2020 was door de Coronacrises nog niet af, maar nu wel! Op bijgevoegde powerpoint zie je niet alleen de foto’s maar lees je ook de jurybeoordeling van Rob Ten Tusscher en Erik van Tienhoven van Wezel. In het bijgevoegde filmpje geeft Rob tekst en uitleg over de series en de kunst van het maken van deze bijzonder vorm van fotografie. 

Klik hier voor de beoordeling !!!


Wat zegt de jury over Foto Regionaal 2020. Fotobond Afdeling Twente houdt jaarlijks een wedstrijd waarbij de opdracht is om een serie van vijf foto’s in te leveren. Wat verstaan we onder een serie en hoe maak je een serie? In deze film geeft Rob Ten Tusscher tekst en uitleg. Tevens bespreekt hij de belangrijkste fotoseries aan de hand van voorbeelden. De Afdeling Twente is tevens dank verschuldigd aan Erik van Tienhoven van Wezel die als tweede jurylid de foto’s heeft beoordeeld.


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.