Nieuwe ‘Foto v/d maand’

Nieuwe ‘Foto v/d maand’

Foto © Gerard Breukers

Fotograaf Gerard Breukers

Maand thema: “Water in de Natuur”
Op een bewolkte/regenachtige middag in maart is Gerard van fg Haaksbergen naar de stuw aan de Berkel bij de aftakking van de Mallumse molen in Eibergen gereden. Dit voor het maken van de ‘foto van de maand fg Haaksbergen’ met als thema “Water in de Natuur”.
Hij is op pad gegaan met zijn spiegelreflexcamera, monopod/ statief, afstandsbediening voor de camera ontspanner van de voorzien van een fisheye objectief 10.5 mm, hoe toepasselijk kun je het maken. Vanaf de brug over de reling, met de camera op z’n kop heeft hij foto’s gemaakt. Zoals Gerard ook mailde: zijn er verschillende laagtes/ hoogtes om de juiste doorkijk te krijgen. Een 30 tal foto’s, waarvan twee de juiste keuze. De uitgezochte foto heeft hij in Photoshop omgezet en in de juiste verhouding met rechte lijnen, zodat we deze nu in de werkelijkheid goed kunnen waarnemen.

Camera instellingen: f: 8 / t: 1/500 / ISO: 200


Terug naar startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.