Vakantietip: ‘Festival-Off Naarden’

Vakantietip: ‘Festival-Off Naarden’

Dit jaar vindt van 3 juli t/m 29 augustus de 16e editie van Festival-OFF in Naarden-Vesting plaats. Het festival is dit keer gericht op opkomende fotografen die de handen ineenslaan met lokale ondernemingen en door heel Naarden-Vesting bij hen exposeren. https://festival-off.nl

Festival-OFF vindt tegelijk plaats met het officiële en bekende FotoFestival Naarden (FFN) dat dit jaar het thema ‘The art of Living’ heeft. De hoofdcurator voor deze editie is Feiko Koster. Hij wordt bijgestaan door 4 gastcuratoren: Guinevere Ras van het Fotomuseum, Lotte van Es van Huis Marseille, Madé van Krimpen van Multiplémade en Kenneth Stamp voor het project ‘Celebrate the Dutch landscape’. FotoFestival Naarden trekt elke twee jaar tienduizenden bezoekers naar de vestingstad en is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor professionals uit de fotografie, studenten, amateurfotografen en een breed publiek van fotografie- en kunstliefhebbers  www.fotofestivalnaarden.nl.


Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.