Voorlopige planning BondsFotoWedstrijd ’22 ’23

Voorlopige planning BondsFotoWedstrijd ’22 ’23

De vooruitzichten zijn ondertussen wat beter en het is daarom zinvol vooruit te kijken in de planning van o.a. de BondsFotoWedstrijd. Veel clubs nemen de voorbereidingen hiervoor immers op in hun agenda.
Door corona is de BondsFotoWedstrijd 2021 verplaatst naar oktober. Om dan de wedstrijd van 2022 in het eerste kwartaal te houden, ligt niet voor de hand. In 2022 is het streven de wedstrijd begin juli te houden, nog voor de vakanties. Voor 2023 hopen we dan weer terug te kunnen naar het eerste kwartaal en dat vervolgens zo te houden.

Voorzitter taakgroep Wedstrijden en Exposities
– Gert Wildering


Uitslagen, juryrapporten en winnende foto’s van ’18 t/m ’20


2020

2019

2018


Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.