1e Prijs afdelingsfotowedstrijd voor Marianne Assink

1e Prijs afdelingsfotowedstrijd voor Marianne Assink

De beste foto van de afdelingsfotowedstrijd was dit jaar een foto van Marianne Assink (FC Borne). Een foto die thuishoort in het genre documentaire fotografie en op een fantastische manier het leven van de 91 jarige Klaas weergeeft. Aan tafel zittend in een klein keukentje geniet hij samen met zijn zoon van een kop koffie en een boterham. Het kleurrijke beeld geeft door het invallende licht zicht op details die in de loop van de jaren verdwenen zijn. Bij Klaas in zijn keuken hebben ze nog steeds een functie. Marianne kon niet aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking in Delden. Daarom hebben we een interview met haar gefilmd waarin we ook wat dieper in gaan op haar winnende foto.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2022-01-10-om-22.55.37.png


Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.