Datum14 mei, Opening feestjaar, in de Prodentfabriek  Amersfoort

Datum14 mei, Opening feestjaar, in de Prodentfabriek  Amersfoort

Het zekere voor het onzekere….

Vorig jaar konden we nog niet denken dat het leven nog niet volledig zou zijn hervat. We planden een groot feest voor de jubileumviering op 12 maart, maar dat kan op die datum helaas niet doorgaan. We mogen nog steeds niet iedereen uitnodigen, terwijl we nu juist zo veel mogelijk van onze fotovrienden willen ontmoeten op ons eeuwfeest.

Op dit moment is er nog ze veel onzeker dat we hebben moeten besluiten om de grote feestelijke viering te verplaatsen van 12 maart naar 14 mei, in Amersfoort, in de Prodentfabriek.

De opzet van het programma blijft
– als dat lukt – ongewijzigd.

Hou vooral de website in de gaten
voor de definitieve tijden en sprekers.
Hoe zuur we het nu ook vinden om
de echte jubileumdatum te moeten overslaan, even zeer zitten we graag met iedereen bij de presentaties en op de terrasjes bij ons jubileumfeest op 14 mei.

Omdat 12 maart nu eenmaal het begin van de tweede eeuw van ons bestaan markeert, gaan we op die ochtend wel met een klein gezelschap en via de stream live bij elkaar komen. Dan presenteren we het Jubileumboek en introduceren we ook de grote landelijke en regionale thematische en openbare fotowedstrijd. Houd de berichten in de gaten voor het ontvangen van de link waarmee u er virtueel bij kunt zijn. 

De Jubileumkrant met achtergrondverhalen en informatie voor leden en geïnteresseerden komt midden april in de bus en bij de clubs. Dus, tot ziens op de stream op 12 maart, bij het feest op 14 mei of in het land bij de regiomanifestaties.

Bestuur Fotobond


Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.