100 jaar HALV / FOTOWEDSTRIJD VOOR ALLE HENGELOËRS

100 jaar HALV / FOTOWEDSTRIJD VOOR ALLE HENGELOËRS

Klik hier


FOTOWEDSTRIJD
VOOR ALLE HENGELOËRS

De expositie die het eeuwfeest afrondt is echter niet alleen een HAFV-feestje. We vinden het leuk om samen met de bewoners van Hengelo te exposeren. Daarvoor hebben we input nodig. Hengelo is onze stad. We vragen daarom aan iedereen die een favoriete plek heeft in Hengelo deze met ons te delen in beeld en tekst. Heb jij een plek in Hengelo waar je graag komt?  Waar je blij wordt als je er bent? Breng deze plek zo mooi en creatief mogelijk in beeld én beschrijf in een half A4-tje waarom dit voor jou zo’n speciale plek is. Het kan van alles zijn; natuur, stadsgezicht, een klein hoekje met herinneringen. De mooiste inzendingen worden, samen met de foto’s van de HAFV-leden geëxposeerd op  het evenementenplein. Hoe leuk is dat, jouw foto op een spandoek in de stad. We zijn heel benieuwd naar je (beeldbepalend) verhaal. Voor drie foto’s en verhalen die het meest bijzonder zijn, hebben we een leuke verrassing. 

Verras ons en laat Hengelo zien zoals we het nog niet kennen. 

LET OP: DE SLUITINGSDATUM VOOR JE DEELNAME IS 1 JULI.
DAARNA GAAN WE DE BINNENGEKOMEN FOTO’S BEKIJKEN
EN BEPALEN WELKE WORDEN MEEGENOMEN NAAR DE EXPOSITIE.

  • Digitaal inleveren voor 1 juli op hengelobeeldbepalend@hafv.nl 
    onder vermelding van Jubileumwedstrijd.
  • Hoge kwaliteit
  • Een half A4-tje voor je verhaal
  • Liefst met je naam  onder het verhaal, maar dat hoeft niet als je dat niet wilt.

Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.