Activiteiten 100 JAAR FOTOBOND

Activiteiten 100 JAAR FOTOBOND

vinden plaats in vijf regio’s

Dit jaar is het zover: de Fotobond bestaat 100 jaar!

Zaterdag 12 maart 2022 markeert het begin van de tweede eeuw van het bestaan van de Fotobond. Op deze ochtend geven we in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort het startsein voor ons 100-jarig Jubileumjaar. We presenteren het Jubileumboek 100 Jaar Fotobond en de grote landelijke en regionale Jubileumfotowedstrijd wordt geïntroduceerd. De happening is voor iedereen te volgen via een speciale livestream en wordt vanaf 10.00 uur opengesteld op:  https://www.033fotostad.com/100-jaar-fotobond

Zaterdag 14 mei: landelijke manifestatie 100 jaar Fotobond

Op zaterdag 14 mei willen we graag met zoveel mogelijk leden ons Jubileum vieren in de Prodentfabriek te Amersfoort. Er is de afgelopen maanden druk gewerkt aan een interessant programma bestaande uit een formeel programma in de ochtend, waar relaties voor worden uitgenodigd en een informeel programma in de middag bestemd voor alle leden.


Middagprogramma

Portfoliobesprekingen 
Laat je portfolio bespreken door een van onze bondsmentoren. Voor de portfoliobesprekingen hebben we een aparte ruimte ingericht. O.a Peter Willemse, Henk van den Anker, Janny Wierenga, Peter van Tuijl en Peter van de Lavoir willen zich graag over je portfolio buigen.

Lezingen 
Verdeeld over vier verschillende ruimten geven prominente Nederlandse fotografen lezingen. Ze vertellen over hun projecten en ervaringen, en ze tonen vele mooie foto’s. Leden die zich voor een lezing hebben ingeschreven kunnen ook zelf een foto indienen. De betreffende fotograaf zal een aantal ervan uitkiezen en bespreken.

Binnenkort start de inschrijving voor zowel
de portfoliobesprekingen
– als de verschillende lezingen. 
– HouDT de website van de Fotobond in de gaten

en schrijf je in zodra het kan!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.