Expositie Afdelingswedstrijd 2021 in ‘De Kappen’ Haaksbergen

Expositie Afdelingswedstrijd 2021 in ‘De Kappen’ Haaksbergen

Vanaf vandaag is Haaksbergen een foto-expositie rijker. Naast de inmiddels vermaarde Fotobiënnale kunnen nieuwsgierige bezoekers van Haaksbergen terecht in de Kunstzaal van De Kappen. Sterker nog: wie de Fotobiënnale bezoekt. begint bij Het MBS en eindigt op het Cultuurplein bij De Kappen kan zo doorlopen het gebouw in en de geselecteerde foto’s van de Afdelingswedstrijd van de Fotobond Twente bekijken. Naast het werk van de drie winnaars (Marianne Assink, Hubert van Mastrigt en Ester Petrink) zijn er nog zo’n 25 foto’s te bewonderen. De verscheidenheid is als vanouds weer groot. 

1e prijs afd.wed’21 / Marianne Assink / fc Borne

De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van De Kappen.

Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.