07-09 2022 I Lezing van CORBINO Hof88 Almelo

07-09 2022 I Lezing van CORBINO Hof88 Almelo

‘HET GEHEIM VAN EEN GOED HUMEUR’
Lokatie: Hof88 Almelo / Herman Finkers Zaal
Wanneer: woensdagavond 7 sep 2022
Aanvang: 20:15 uur

Corbino is het pseudoniem van Maarten Corbijn. Behalve fotograaf is Maarten ook regisseur en schrijver. Hij kreeg de afgelopen 40 jaar een keur van (inter)nationale beroemdheden voor zijn lens, van Koning Maxima tot Dolly Parton. Maarten durft met zijn camera dichtbij te komen en fotografeert wat er is; eerlijk en ontroerend. In de doorgaans korte tijd die hij nodig heeft voor een foto, scheurt hij de geportretteerden los van de wereld van alledag en ontvoert hen naar zijn eigen universum. Door zijn ogen zijn we anders naar mensen gaan kijken.

Stichting Open Ateliers Almelo is jarig en haalt i.s.m. Theater Hof 88 Corbino naar Almelo voor een boeiende lezing.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.