Jurering jubileumwedstrijd 2022

Jurering jubileumwedstrijd 2022

Nu de jurering is afgesloten, is het aan de afdelingscoördinator om de uitslag te bepalen en de vervolgstappen te ondernemen. Het is nu niet meer mogelijk voor de jury om waarderingen aan te passen. De uitslag wordt verstrekt in de vorm van een excel sheet met alle gegevens van de deelnemers en de totstandkoming van de totaalscore. Het blijkt dat in enkele gevallen foto’s in meerdere genres ingezonden zijn, dat is uiteraard niet de bedoeling en ik laat het aal de afdelingscoördinator over hoe hier mee om te gaan. Ik zal ook op geen enkele wijze ingrijpen in de vastgestelde uitslagen, dat is een zaak van de afdeling. De coördinator kan nu, al dan niet in overleg met de jury, de uitslag definitief vaststellen, let hierbij wel op dat de functionaliteit van de sheet beperkt is en eventuele correcties met de hand doorgerekend moeten worden. Na vaststelling van de uitslag wordt van de afdelingscoördinator het volgende verwacht;

Een vorm van publicatie binnen de afdeling
De winnaars in kennis stellen van hun resultaat De winnaars nadrukkelijk wijzen op het feit dat zij hun winnende foto in de periode 1 augustus tot 15 september 2022 bij de Landelijke Jubileum Foto Wedstrijd moeten inzenden, dit alleen voor fotobond leden, niet van toepassing op hen, die geen lid zijn. De landelijke coördinator informeren. Per genre dienen drie inzendingen te worden genomineerd voor de landelijke wedstrijd, indien er te weinig inzendingen in een genre zijn, is de selectie overbodig en gaan ze dan uiteraard allemaal.

Uit de winnaars van de wedstrijden in de afdelingen worden uiteindelijk per genre een eerste, tweede en derde plaats vastgesteld. Tevens een overall winnaar die de sigma camera gaat winnen. Ter afronding worden de overall winnaar en per genre de beste negen, door de landelijke jury geselecteerde, foto’s, geëxposeerd tijdens het afsluitende evenement in Amersfoort, waar ook de prijzen uitgereikt worden.

Met vriendelijke groet,
Gert Wildering
Landelijke coördinator jubileumwedstrijd

 


Terug naar de startpagina

Reacties zijn gesloten.