Twee grote evenementen in Theater de Kappen Haaksbergen

Twee grote evenementen in Theater de Kappen Haaksbergen

“Foto Vaarhorst organiseert dit najaar 2 grote evenementen in het theater de Kappen te Haaksbergen. Voor beide is de voorverkoop reeds begonnen”


Het tweede evenement is de presentatie van Marsel van Oosten. Marsel is een Nederlandse natuurfotograaf die in Zuid-Afrika woont. Hij geeft dit jaar maar 1 presentatie in Nederland en wel in de Kappen in Haaksbergen. De voorstelling begint om 20.00 uur op 10 december. Marsel behoort tot de allerbeste fotografen in de wereld en heeft een paar jaar geleden zelfs de BBC fotowedstrijd gewonnen.
Marsel zal een overzicht geven van zijn gehele werk en hij is op de allermooiste plekken ter wereld geweest.  De kaartjes kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de Kappen te Haaksbergen.

Het eerste is op 18 november, de finale van de door Foto Vaarhorst georganiseerde fotowedstrijd Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen 2022, waarbij 8 deelnemers  in totaal 7 opdrachten ingeleverd hebben. Daarvan kennen de deelnemers al de uitslagen van de eerste 3 opdrachten, maar op 18 november worden alle opdrachten nogmaals besproken en wordt de winnaar bekend gemaakt. Kaarten kosten € 7,50 en kunnen bij Foto Vaarhorst besteld worden.


Terug naar de startpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.