Beste Twentse foto’s 2022 te zien in Kunstzaal Haaksbergen

Beste Twentse foto’s 2022 te zien in Kunstzaal Haaksbergen

foto met eervolle vermelding @ Han Hilderink / fg Haaksbergen

HAAKSBERGEN – In de Kunstzaal Haaksbergen zijn tot en met 26 februari de beste foto’s te zien van de afdelingswedstrijd van de Fotobond Twente. Leden van de tien aangesloten fotoclubs stuurden in totaal 108 foto’s in. Er was geen thema aan de wedstrijd verbonden. 

De 22 foto’s die van de jury de meeste punten kregen zijn te zien op een ‘reizende’ tentoonstelling door de regio. Na Delden is de expositie tot eind februari te zien in Haaksbergen en daarna nog in Almelo.

In de Haaksbergse Kunstzaal in ‘De Kappen’ hangen ook de foto’s van Brigitte Leferink en Han Hilderink, beide lid van de Fotogroep Haaksbergen. Han kreeg voor zijn foto een eervolle vermelding. Omdat de kunstzaal voldoende ruimte biedt, is de serie aangevuld met de overige inzendingen van leden van de Fotogroep Haaksbergen.

De tentoonstelling, waarop nagenoeg alle genres zijn vertegenwoordigd, is tot en met 26 februari te zien in de Kunstzaal Haaksbergen op de openingstijden van De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42 in Haaksbergen.


Terug naar de startpagina

Reacties zijn gesloten.