Oprichting Gespreksgroep Model en Portret Fotografie Twente

 
 
                                                                             Afbeelding Logo
 
 
Gespreksgroep model en portret fotografie Twente.
 
Zoals aangegeven op de ALV van de afdeling Twente hebben enkele fotografen het initiatief genomen om een gesprekgroep model en portret fotografie op te richten.

De gesprekgroep is bedoeld voor (amateur) fotografen die zich verder willen bekwamen in dit genre van Fotografie. ( Zie ook de notie gespreksgroep gesprekgroep portret en modelfotografie ) Om dit te bereiken willen wij minimaal 6 keer per jaar bij elkaar komen om elkaars werk te bespreken, ervaringen uit te wisselen en elkaar proberen elkaar te stimuleren om zo het fotografisch werk naar een hoger niveau proberen te tillen.

De gesprekgroep zal bijeen komen op een nader te bepalen plaats, en zal bestaan uit minimaal 6 tot circa 12 leden. Deze leden dienen lid te zijn van de fotobond of lid te willen worden ( via een aangesloten vereniging of individueel lid).

Geïnteresseerde fotografen die zich willen aansluiten bij deze gespreksgroep kunnen zich opgeven via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Jan Hooftman).

Bij voldoende belangstelling zal zo spoedig mogelijk een bijeenkomst worden georganiseerd, U wordt op de hoogte gehouden.
 

Log in