De taakgroep opleiden en trainen

De taakgroep opleiden en trainen


Graag willen wij ons even voorstellen: Karin Evers, Henk Bomer en Sylvia Bökkerink. Samen vormen wij sinds kort de taakgroep activiteiten binnen het bestuur van de fotobond Twente. Het doel van deze taakgroep is om onze leden meer te kunnen bieden op het gebied kennis en de mogelijkheid zich te ontwikkelen. We stellen ons voor dat te doen door middel van lezingen, cursussen, workshops en andere activiteiten.  

Gezien de huidige COVID-maatregelen moeten we ons helaas nog even beperken. Voor de maanden maart en april hebben wij wel 2 online activiteiten voor je.


Maart:   Workshop documentaire fotografie Ton

(Toelichting) (apart meegestuurd bestand)


April:   Digitale rondreiscollectie van de gespreksgroep Twente.

Deze gespreksgroep Twente bestaat uit een groep geballoteerde fotografen uit de regio.  Hun werk wordt gezien als gevarieerd en inspirerend. Zij zullen per lid twee topfoto’s door anderen uit die groep laten bespreken en dat legen opnemen om dit terug te kunnen zien op een clubavond of door leden op een op een eigen gekozen tijdstip! 

Alle clubbesturen zullen in de maand april de link toegezonden krijgen om de film te gebruiken of onder hun leden te verspreiden. 


IN DE WACHT:   De al geplande activiteiten zoals de workshop jureren van Peter van Tuyl en de iPhone fotokunst van Nico Brons staan natuurlijk nog even in de wacht; wij houden je op de hoogte.


Terug naar de startpagina