Nieuws vanuit Fotoclub De Hof

Nieuws vanuit Fotoclub De Hof

Op dinsdag 1 juni kwamen de leden van de fotoclub uit Delden bij elkaar voor de jaarlijkse afsluiting van het jaar. Wat was het goed om elkaar weer even te zien, na een jaar van geen club avonden.

Foto @ Yvonne nijland

We hadden afgesproken bij het Haaksbergerveen bij parkeerplaats Siberië op een mooie warme avond. Iedereen ging op pad, alleen of samen in een groep. Behalve fotograferen was er ook tijd om even lekker even bij kletsen, wat hadden we dat gemist.

Foto @ Hans Extercatte

Foto’s werden gemaakt van de natuur, licht en natuurlijk de zonsondergang. Soms van details en soms van de prachtige omgeving.
Na een uur was er koffie of thee, fantastisch geregeld door het bestuur, inclusief meegebrachte  stoelen. En daarbij wat lekkers van de bakker.

Foto @ Marianne de Jong

Na de koffie was het tijd om de zonsondergang te fotograferen, sommige fotografen hadden last van de muggen die best wel aanwezig waren en bleven nog even bijkletsen. Want smeren tegen de muggen hielp niet echt.  Anderen lieten zich niet weerhouden om toch nog even op pad te gaan.

Foto @ Harry Holtkamp

Al met al een geslaagde club/muggenavond in de natuur. Hopelijk mogen we in September weer een clubavond organiseren op onze vaste plek in het parochiehuis in Delden.

Marianne de Jong
Voorzitter fotoclub de Hof Delden


 Terug naar startpagina