Lid worden van de Fotobond?

Lid worden van de Fotobond?

Als lid van de Fotobond kun je deelnemen aan wedstrijden, mentoraten, lezingen, besprekingen, landelijke groepen, exposities en excursies. Bovendien ontvang je de nieuwsbrief, het tijdschrift Fotobond In Beeld (Online) en kunt je profiteren van kortingen bij onze partners. 

Fotoclub lid

Je wilt jouw fotografie op een hoger plan brengen? Een goede manier is om lid te worden van een fotoclub, waarin je met anderen samen aan je fotografieniveau werkt. Als je lid wordt van een fotoclub die bij de Fotobond is aangesloten, dan word je automatisch ook lid van de Fotobond (> klik hier voor een overzicht van alle clubs). Het lidmaatschapsgeld van de Fotobond is dus inbegrepen bij jouw clublidmaatschap. Je kunt je als fotoclub lid aanmelden via deze link
* voor de contributie voor 2021, zie ook www.fotobond.nl/voor-clubs/contributie/

Persoonlijke lid 

Als je géén lid van een fotoclub wilt worden of de club van jouw keuze is niet aangesloten bij de Fotobond, dan kun je ‘Persoonlijk lid’ van de Fotobond worden. Je kunt je hiervoor ook online aanmeldenLet op: Wil jij je als persoonlijk lid opgeven terwijl je kort daarvoor lid was van een fotoclub die bij de Fotobond is of was aangesloten? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@fotobond.nl.

Persoonlijke leden hebben vrijwel dezelfde rechten als leden van aangesloten fotoclubs. Zij kunnen deelnemen aan individuele wedstrijden (bijv. Foto Individueel, Foto Online, Audiovisueel Online en FIAP), Foto Nationaal en afdelings- en landelijke activiteiten. Ook zij ontvangen uiteraard de nieuwsbrief en het magazine Fotobond In Beeld (Online). Een persoonlijk lidmaatschap kost € 28,00 per jaar.
* voor de contributie voor 2021, zie ook www.fotobond.nl/voor-clubs/contributie/

Een fotoclub aanmelden 

Het lidmaatschap geeft toegang tot alle landelijke wedstrijden, cursussen, afdelingswedstrijden, -lezingen en -mentoraten, en andere voordelen van de Fotobond zoals het magazine Fotobond in Beeld Online (NB: indien leden geen papieren versie van het magazine willen ontvangen, is geen restitutie of korting op de contributie mogelijk). 
De Fotobond heeft een brochure die bondig samenvat wat de toegevoegde waarde is van de Fotobond voor jouw club. Per jaar draagt een club € 22,00 per lid af aan de Fotobond. 

Wil jij jouw club aanmelden bij de Fotobond, stuur dan het ingevulde inschrijfformulier naar ledenadministratie@fotobond.nl. Hier kun je ook terecht als je verdere vragen hebt over het lidmaatschap.


Terug naar de startpagina