Lukie Oosterhuis

Lukie Oosterhuis

Enschede, 26 juni 2020
Brief aan de leden van de Afdeling
.

Beste leden van de Fotobond,

Op maandag 22 juni ben ik geïnstalleerd als penningmeester van de Fotobond afdeling Twente. Ik volg daarmee Edith Howard op.

Mijn naam is Lukie Oosterhuis, 65 jaar en ik woon in Enschede in de mooie wijk Roombeek. Ik ben gescheiden en ik heb 2 zonen en 6 kleinkinderen. In het verleden heb ik gewerkt als praktijkondersteuner en daarnaast heb ik gewerkt in een sociaal pension voor ex psychiatrische patienten en heb ik als vrijwilliger van het Humanistisch verbond gesproken bij uitvaarten. In deze functies ben ik ook penningmeester geweest.

Ik ben sinds 10 jaar lid van Fotoclub de Zoeker. Mijn passie voor fotografie heeft vorm gekregen toen ik 16 jaar geleden bevriend raakte met een fotograaf, die mij de kneepjes van het vak heeft geleerd en vooral mij wegwijs heeft gemaakt in Photoshop. En daar ligt tegelijk mijn grote passie namelijk het bewerken van foto’s op een creatieve manier. 

Mijn camera gaat overal mee naar toe en de grote rijkdom die het fotograferen oplevert is dat ik vanzelfsprekend voortdurend met een fotografisch oog naar de wereld kijk. En dat is genieten….. Ik heb er zin in om samen met het grotendeels nieuwe bestuur aan de slag te gaan en ik kan me volledig scharen achter de visie van onze voorzitter. Ik hoop dat we elkaar binnen afzienbare tijd kunnen treffen en vooral samen nieuwe ideeën kunnen uitwisselen, uitwerken en uitvoeren.

Hartelijke groet van Lukie Oosterhuis.    


Terug naar bestuurswissel