Nbf. 3 ‘Jurering en Uitslag’ AfdelingsFotowedstrijd ’20

Nbf. 3 ‘Jurering en Uitslag’ AfdelingsFotowedstrijd ’20

Delden, 21 november 2020

Beste Fotovrienden,

Wat was het afgelopen zaterdag jammer dat we vastliepen in de storing van onze livestream én tegelijkertijd, wat hebben we genoten van Willy Bomert, Bart ten Bruggencate en Peter van Tuijl, de drie juryleden van onze AfdelingsFotoWedstrijd 2020. Het was een bijzondere bijeenkomst in Het Parochiehuis in Delden. In de grote zaal, die de laatste jaren vol zit met fotoliefhebbers, stonden nu één cameraman en zijn assistent de jurypresentatie te filmen. Het had iets eenzaams en tegelijkertijd was het heel intiem. Willy, Bart en Peter vonden de juiste woorden om de beste 30 foto’s te beschrijven en de makers te waarderen voor hun werk. Zó kreeg die rare, door Corona en pech geteisterde fotowedstrijd toch iets bijzonders. Het werd een boeiende en zeer geslaagde middag.

In deze nieuwsbrief maken we je graag deelgenoot van onze ervaringen. We hebben de bijeenkomst gefilmd en het resultaat zie je door dit linkje aan te klikken: https://youtu.be/eO4erag6qac

Tevens vragen we aandacht voor de winnaars van de Afdelingsfotowedstrijd en het clubklassement van dit jaar. De volledige lijst met de puntenbeoordeling vind je op de website van de afdeling, waar op een later moment ook de film terug te vinden is.

Terugkijkend op het resultaat zijn we trots en tevreden. Hoewel de livestream haperde en niet gebracht heeft wat we ervan verwachtten, staat daartegen over dat we met dit filmpje een prachtig aandenken hebben aan de Afdelingswedstrijd van dit jaar.

De foto’s die in het filmpje beoordeeld zijn zullen binnenkort tentoongesteld worden in Cultureelcentrum ‘Onder de Kappen’ in Haaksbergen. We houden je op de hoogte van de openingstijden.

Hartelijke groet, bestuur
Fotobond Afdeling Twente


Terug naar de startpagina