Nieuwsbrief 2021 #3

Nieuwsbrief 2021 #3

Almelo, 19 mei 2021

Beste Fotovrienden,

Zouden we eindelijk weer kunnen genieten van een ‘normaal’ clubleven, met avonden waarop we elkaar zonder hulp van beeldschermen kunnen ontmoeten? Het is zondagmiddag terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf. De krant meldt dat onze demissionaire premier naar alle waarschijnlijkheid a.s. dinsdag bekend zal maken dat er verdere versoepelingen in het vooruitzicht liggen. Als afdelingsbestuur kijken we er erg naar uit, maar dat zal geen nieuws zijn. In de spaarzame contacten met de clubs merken we dat de rek er wel zo’n beetje uit is. Hopelijk kunnen we je in de volgende nieuwsbrief meer vertellen over het programma dat we voor je in petto hebben. Eerst moeten we zekerheid hebben dat we ook werkelijk weer aan de slag kunnen.
In deze nieuwsbrief gaan we in op de komende algemene ledenvergadering, we vertellen je over de schoonheid van het Engberdijksvenen, laten Karin Koopman aan het woord (de winnares van Foto Regionaal) en we geven een preview van een tentoonstelling over de architectuur van Almelo die door FG Schelfhorst is ingericht.

Ton Constandse
Voorzitter Fotobond
Afdeling Twente

De Algemene Ledenvergadering en de Voorzittersbijeenkomst.

De uitnodiging voor de algemene leden vergadering (ALV) heb je al ontvangen, maar voor de zekerheid is het goed om deze nogmaals onder de aandacht te brengen. Op 2 juni om 20:00 organiseren we de ALV van dit jaar via Zoom. Net als de vorige keer is het een ‘beeldscherm-vergadering’, hopelijk de laatste. We hebben keer op keer de datum verzet en getwijfeld over het wel of niet organiseren via Zoom. Uiteindelijk hebben we toch gemeend om het op deze manier te moeten doen.
Voorafgaand aan de bijeenkomst geven we de voorzitters van de clubs van 19:00 – 20:00 uur de mogelijkheid om samen met het afdelingsbestuur bij te praten over lopende thema’s. Agenda en notulen zullen een week voorafgaand aan de bijeenkomst verstuurd worden.

Verder lezen zie de verstuurde mail.

De gehele Nieuwsbrief 2021 #3 is verzonden via de mail verzonden naar alle leden.


Terug naar de startpagina