SAMEN VERHALEN VERTELLEN – Fotobond Twente
SAMEN VERHALEN VERTELLEN

SAMEN VERHALEN VERTELLEN

Tijdens de ‘coronaperiode’ heb ik een lessenserie over documentaire fotografie ontwikkeld, gebaseerd op de diverse lezingen die ik als bondsmentor de afgelopen jaren gegeven heb. De lessen werden destijds gepubliceerd op een speciaal daarvoor ingerichte website.

De lessenserie is nu gebundeld in een E-boek [SAMEN VERHALEN VERTELLEN] van 286 pagina’s met theorie, voorbeelden, praktische tips en opdrachten. Het boek is digitaal opgezet, dat betekent dat alle informatie, links, video’s e.d. meteen te bekijken is op een pc, mobile phone, laptop of tablet.

Aan het E-boek is een website gekoppeld waar de gemaakte opdrachten gedeeld kunnen worden met anderen. Het gebruik van de website is overigens geen must maar past wel uitstekend in de gedachten van ‘samen verhalen vertellen’.

Voor een indruk van het boek, bekijk enkele pagina’s hier.


Het E-boek SAMEN VERHALEN VERTELLEN bestaat uit 6 hoofdstukken met in totaal 25 paragrafen en is vanaf nu gratis te bestellen via het aanvraagformulier (https://new.fotopetervantuijl.nl/e-book-documentaire-fotografie/). 


Met vriendelijke groet

Peter van Tuijl


websites

www.fotopetervantuijl.nl

www.blog.fotopetervantuijl.nl

www.verhalen.fotopetervantuijl.nl educatief platform documentaire fotografie behorend bij het educatieve E-boek SAMEN VERHALEN VERTELLEN

e-mail

info@fotopetervantuijl.nl

fotopetervantuijl@gmail.com